Evenimente-old

EAT. PLAY. ENJOY.

ENJOY @ Trickshot

EVENIMENTE LA TRICKSHOT

Restaurantele noastre se adaptează oricăror cerințe de eveniment, echipa noastră fiind pregătită să conceapă și să pregătească o gamă diversă de preparate în funcție de public și moment al zilei.

bufet personalizat eveniment meniuri mini burgeri

EVENIMENTE PERSONALIZATE

Fiecare zonă Trickshot permite înglobarea set-up-ului de eveniment astfel incat tu și invitații să vă bucurați atât de confort, cât și de atenția staff-ului nostru.

În plus, îți putem pune la dispoziție instructori profesioniști care se alătură invitaților pentru a organiza diverse campionate și întreceri sportive.

EVENIMENTE CORPORATE

Suntem destinația ideală pentru compania ta, fie că este momentul unei petreceri sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling sau a meselor de biliard.

Împreună cu event managerul dedicat, putem să planificăm un program complet de dimineață până seara, cu meniuri diferite în funcție de momentul zilei, fiind flexibili când vine vorba de înglobarea set-up-ului dorit sau decorului specific evenimentelor cu tematică.

evenimente corporate aer liber promenada mega mall terasa grupuri colegi

PETRECERI PENTRU COPII

În funcție de preferințe, la Trickshot putem organiza petreceri cu animatori sau personaje și se pot desfășura competiții sportive cu ajutorul unui moderator.

Pachetele kids friendly conțin preparate delicioase, de la mini burgeri pregătiți in house, până la mult râvnita pizza la cuptor pe lemne. Pentru doza de energie și gust au la dispoziție Vitamin Barul, iar distracția e completă cu șampanie pentru copii.

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor. Te așteptăm în vizită!
trickshot_logo_locatie_promenada_white
trickshot_logo_locatie_megamall_white
trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

Locații