Evenimente Corporate & Private – TRICKSHOT Brasov

Evenimente Corporate & Private
TRICKSHOT AFI Brașov

Locațiile noastre se adaptează oricăror cerințe de eveniment, echipa noastră având know-how-ul necesar pentru a concepe și a pregăti o gamă diversă de preparate în funcție de public și moment al zilei.

EVENIMENTE PRIVATE

Fiecare zonă TRICKSHOT permite înglobarea set-up-ului de eveniment astfel încât tu și invitații să vă bucurați atât de confort, cât și de atenția staff-ului nostru.

În plus, puteți vedea și exersa tips & tricks pentru jocurile de bowling și biliard cu ajutorul instructorilor profesioniști, care pot contribui la organizarea evenimentului tău prin intermediul unor campionate și întreceri sportive.

EVENIMENTE CORPORATE

Companiile ne consideră destinația ideală pentru găzduirea evenimentelor de tip 360°, fie că este momentul unei ieșiri după job, un workshop sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling sau a meselor de biliard – echipa este reunită și condusă doar de sloganul TRICKSHOT – Eat. Play. Enjoy.

Împreună cu event managerul dedicat, puteți să planificați un program și un meniu complet indiferent de momentul zilei – dimineața, după-amiaza sau seara, fiind flexibili în ceea ce privește înglobarea set-up-ului dorit.

VISIT US

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor. Te așteptăm în vizită!


    trickshot_logo_locatie_promenada_white
    trickshot_logo_locatie_megamall_white
    trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

    Locații