Trickshot Mega Mall

WELCOME @ Trickshot MegaMall!

WELCOME @ Trickshot MegaMall

Trickshot Mega Mall este despre timpul tău liber, aproape de casă. Uneori, ai un eveniment în familie, alteori vrei să te distrezi cu prietenii, Trickshot Mega Mall este mereu gata cu preparate delicioase, băuturi spectaculoase și un vibe de neuitat! Te ajutăm cu organizarea evenimentului tău, dar îți oferim și evenimente live.

Cât despre copii, ei sunt mereu bineveniți: au un meniu dedicat, activități și entertainment special concepute pentru ei, supervizate de staff. Le putem oferi distracție maximă, atât lor, cât și părinților lor.

 

MENIUL TRICKSHOT

buton-MeniuriMancareCaps
buton-MeniuriBauturiCaps
bulina_vinuri_v2

Promoții Trickshot

Promoții Trickshot

Pachete personalizate, competiții sportive, event manager dedicat și 20 % discount de ziua ta

Ne plac provocările, astfel încât, te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești! Fie că alegi un eveniment privat sau vrei să organizezi un eveniment corporate, conceptul nostru de #FunDining îți oferă cea mai tare experiență. Trimite-ne detaliile evenimentului tău și echipa noastră dedicată te va contacta în cel mai scurt timp.

Descarcă aplicația Trickshot disponibilă în App Store și în Google Play și ai 10 și 20% bonus la fiecare vizită în locațiile noastre.

Capture1

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!