Trickshot Mega Mall

WELCOME @ Trickshot MegaMall!

WELCOME @ Trickshot MegaMall

TRICKSHOT Mega Mall, a doua locație din conceptul #FunDining, a fost deschisă în anul 2017 si se desfășoară pe o suprafață de 2.000 mp.

Locul cel mai apropiat de casa ta și cel mai iubit de copii, pentru că aici petrecerile lor aniversare sunt de fiecare dată așa cum le-au visat.

Zona de Arcade Games este atracția principală pentru cei mai mici dintre ei, iar pentru adolescenți, activitățile din zonele de bowling și biliard.

Pizza napoletană, burgerii făcuți în casă, pastele delicoase și băuturile de la Vitamin Bar completează perfect orice tip de aniversare.

TRICKSHOT Mega Mall este oricând locul ideal pentru un Business Lunch în timpul săptămânii sau un eveniment corporate/ teambuilding, spațiul putând îngloba diferite tipuri de set-up, în funcție de cerințe.

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!


MENIUL TRICKSHOT

buton-MeniuriMancareCaps
buton-MeniuriBauturiCaps
bulina_vinuri_v2

Promoții Trickshot

Promoții Trickshot

Pachete personalizate, competiții sportive, event manager dedicat și 20 % discount de ziua ta

Ne plac provocările, astfel încât, te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești! Fie că alegi un eveniment privat sau vrei să organizezi un eveniment corporate, conceptul nostru de #FunDining îți oferă cea mai tare experiență. Trimite-ne detaliile evenimentului tău și echipa noastră dedicată te va contacta în cel mai scurt timp.

Descarcă aplicația Trickshot disponibilă în App Store și în Google Play și ai 10 și 20% bonus la fiecare vizită în locațiile noastre.

Capture1