Trickshot Brasov

TRICKSHOT AFI Brașov este a treia locație parte din conceptul #FunDining, deschisă în ianuarie 2023, dar prima deschisă în afara Bucureștiului și are o suprafață de 1.000 mp.

Poate găzdui până la 300 oaspeți și a devenit rapid locul de întâlnire vibrant și plin de savoare al brașovenilor care iubesc mâncarea delicioasă, diversitatea și ieșirile în aer liber, pentru că, da, locația beneficiază de o terasă deschisă, cu vedere completă spre Tâmpa, fiind situată chiar la poalele muntelui.

Destinația ideală pentru oricine vizitează Brașovul sau locuiește în Brașov, perfectă pentru un Business Lunch, o ieșire cu colegii după job, sau pentru petreceri Corporate ori private si cele mai cool și entertaining evenimente pentru copii.

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!

Fă o rezervare la telefon sau prin formular, cum îți este ție mai ușor.

Te așteptăm în vizită!


MENIUL TRICKSHOT

buton-MeniuriMancareCaps
buton-MeniuriBauturiCaps
bulina_vinuri_v2

Eat.

Când își dorești ceva bun, primești ceva super-bun! Gastronomia din toată lumea și mixologia s-au oprit la TRICKSHOT!

deserturi bucuresti

Play.

New mail – Ia tacul, aruncă o bilă de biliard sau încearcă-ți norocul la Arcade Games! It’s time for fun to kick in!

Enjoy.

Când ceva îți place, dar nu știi de ce, răspunsul e vibe-ul! Iar vibe-ul bun vine la pachet cu terasa cu plante luxuriante si designul industrial modern.

Vrei și mai mult #FunDining? Vezi cât de fain e la noi pe conturile noastre de Social Media. Sau pur și simplu, fă-ne o vizită.

Beneficii cu aplicația TRICKSHOT

Descarcă aplicația TRICKSHOT disponibilă în App Store și în Google Play și ai 10 și 20% bonus la fiecare vizită în locațiile noastre.

Evenimente la TRICKSHOT

Pachete personalizate, competiții sportive, event manager dedicat și 20 % discount de ziua ta

Ne plac provocările, astfel încât, te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești! Fie că alegi un eveniment privat sau vrei să organizezi un eveniment corporate, conceptul nostru de #FunDining îți oferă cea mai tare experiență. Trimite-ne detaliile evenimentului tău și echipa noastră dedicată te va contacta în cel mai scurt timp.