Despre noi

WELCOME @ Trickshot

WELCOME @ Trickshot

Restaurante Trickshot

trickshot_logo_locatie_promenada_white
trickshot_logo_locatie_megamall_white
trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

#FunDining DOAR LA TRICKSHOT

Conceptul Trickshot este #FunDining: nu vrem doar să te delectezi cu preparatele tale preferate, așa cum nu vrem doar să te joci bowling sau biliard. La Trickshot nu vrem să vii doar ca să ieși undeva, ci vrem să ai experiența completă: delectăm gusturile cu preparate și băuturi din toata lumea, dar oferim și distracție, ambele într-o atmosferă inconfundabilă, fie că alegi spectaculoasa noastră terasă, zona restaurant sau zona de gaming.

 

Trickshot este mereu o idee bună – în orice zi a săptămânii, în orice moment al zilei. Prânz de afaceri? Interviu? Eveniment corporate? Ieșire cu prietenii sau o sărbătoare în familie? Just Trickshot!

bufet personalizat eveniment meniuri

Echipa de organizare evenimente îți oferă pachetul complet de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei aniversări, a unei petreceri supriză sau chiar o ieșire cu colegii ori o masă în familie în restaurantele Trickshot.

Orice zonă din restaurantele noastre poate deveni set-up-ul perfect pentru evenimentul tău. Pentru copii și părinți am pregătit rețete pentru petreceri perfecte. Garantăm distracție maximă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari în locații sigure, supervizate în permanență de către personalul nostru.

REZERVĂRI

Te așteptăm în vizită! Alege locația și fă rapid o rezervare!
trickshot_logo_locatie_promenada_white
trickshot_logo_locatie_megamall_white
trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

Locații