Despre noi

WELCOME @ Trickshot

WELCOME @ Trickshot

Restaurante TRICKSHOT

trickshot_logo_locatie_promenada_white
trickshot_logo_locatie_megamall_white
trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

REZERVĂRI

Te așteptăm în vizită! Alege locația și fă rapid o rezervare!
#FunDining DOAR LA TRICKSHOT

TRICKSHOT #FunDining – este un concept care se desfășoară pe suprafețe mari și foarte mari, comparativ cu restaurantele clasice, născut din nevoia consumatorilor care își doresc din ce în ce mai mult ca experiența pe care o au la restaurant într-un moment casual să fie una dinamică și entertaining, aceea de a fi angrenați într-o varietate de activități sau experiențe care să completeze momentul servirii unui mic dejun, prânzului sau cinei.

Misiunea noastră este să transformăm fiecare vizită în restaurantele TRICKSHOT într-o destinație, obiectivul fiind să oferim experiențe complete, combinând mâncarea și băuturile de calitate cu divertismentul și experimentând interacțiuni sociale, într-un design modern și minimalist.

Atât terasele cât și spațiile interioare sunt pline de vegetație, decorate cu plante verzi naturale, oferind oaspeților un mediu perfect pentru a-și petrece orice moment al zilei, satisfăcând, astfel, nevoia de consum a traficului de proximitate prin transformarea locațiilor în sine într-o destinație.

O să experimentezi aici o călătorie culinară internațională, unde preparatele delicioase sunt pregătite cu pasiune și atenție, din cele mai proaspete și atent alese ingrediente.

De la autentica Pizza Napoletana, cu gust și aromă de Italia, la burgeri făcuți în casă, după rețete proprii, carnea de vită maturată în Unitate proprie de Producție, între 14 – 28 zile, sau preparatele vegetariene, până la băuturile casei (socata, homemade Cola), sau Vitamin Bar-ul, ori cocktailurile infuzate, pregătite de barmanii noștri sub coordonarea lui Claudiu Văcăruș, Bar Manager TRICKSHOT GROUP, câștigătorul World Class România 2023, cea mai importantă competiție de mixologie din lume, fiecare preparat și fiecare drink sunt o aventură gustativă.

Dar TRICKSHOT nu este doar despre mâncare și băuturi, este despre oameni, despre energia lor, despre atmosferă, distracție, muzică, lifestyle și entertainment.

O să poți oricând accesa pistele de bowling, zona de biliard și jocurile Arcade, împreună cu prietenii, colegii de birou sau familia, sau o să poți petrece serile târzii de vară pe muzica energică mixată de un DJ, pe terasele noastre verzi din București (Promenada Mall & Mega Mall) și Brașov (AFI).

TRICKSHOT IS MORE THAN DINING OUT.

IT’S A WHOLE EXPERIENCE!

ENJOY!

bufet personalizat eveniment meniuri

Echipa de organizare evenimente îți oferă pachetul complet de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei aniversări, a unei petreceri supriză sau chiar o ieșire cu colegii ori o masă în familie în restaurantele TRICKSHOT.

Orice zonă din restaurantele noastre poate deveni set-up-ul perfect pentru evenimentul tău. Pentru copii și părinți am pregătit rețete pentru petreceri perfecte. Garantăm distracție maximă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari în locații sigure, supervizate în permanență de către personalul nostru.

trickshot_logo_locatie_promenada_white
trickshot_logo_locatie_megamall_white
trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

Locații