Termeni si conditii

Termeni & Condiții 

I. INTRODUCERE

Capitoul defineste conditiile de utilizare a website-ului www.trickshot.ro de catre vizitatorii sau oaspetii celor 4 restaurante, TRICKSHOT Promenada, TRICKSHOT Mega Mall, TRICKSHOT Afi Brașov și TRICKSHOT Afi Cotroceni parte din Grupul TRICKSHOT. Prin utilizarea website-ului va dati acordul pentru respectarea Termenilor si Conditiilor descrise in capitolul introductiv.

In lipsa acceptarii Termenilor si Conditiilor descrise mai jos,  nu veti putea utiliza website-ul nostru.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand acest link https://trickshot.ro/politica-de-confidentialitate/.

 II. IDENTITATE

Cele patru restaurante ale noastre sunt: TRICKSHOT Promenada, TRICKSHOT Mega Mall, TRICKSHOT Afi Brașov și TRICKSHOT Afi Cotroceni iar acestea sunt administrate de cei patru operatori asociați, astfel ca website-ul www.trickshot.ro este proprietatea urmatoarelor 4 societati:

Entertainment Business Development SRL (TRICKSHOT Promenada) J40/12268/2013, CIF RO 32317652, CALEA FLOREASCA NR.246B, cod postal 014476, SPATIUL COMERCIAL UNIT. (2F-000), SPATIU G2 IN PROMENADA IN FLOREASCA CITY BUCURESTI, SECT.1, BUCURESTI, punct de lucru: Calea Floreasca Nr.246 B, sector 1, Bucuresti, Mall Promenada., et 2,

Food Business Development SRL (TRICKSHOT Mega Mall) J40/1056/2017, CIF RO36989907, CALEA FLOREASCA NR.246B, cod postal 014476, SPATIUL COMERCIAL UNIT (2F-000), SPATIU G2 IN PROMENADA IN FLOREASCA CITY BUCURESTI, SECT.1, BUCURESTI, punct de lucru: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București 021901, sector 2, Mega Mall, etaj 2.

SC TRICKSHOT ENTERTAINMENT SRL (TRICKSHOT Afi Brașov), J40/18040/2021, RO45091114, cu sediul în Sediul in Bucuresti, Str. Toamnei, nr. 117, parter, ap. 2+6, sector 2, punct de lucru: Bulevardul 15 Noiembrie Nr. 78, mall Afi Brașov, etaj 1.

și

SC TRICKSHOT RESTAURANT SRL (TRICKSHOT Afi Cotroceni), J40/18090/2021, RO45094943, cu sediul în Sediul in Bucuresti, Str. Toamnei, nr. 117, parter, ap. 2+6, sector 2.

Operator al locației TRICKSHOT AFI Cotroceni din Bd. General Paul Teodorescu 4, etaj 1 București.

III. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Grupului TRICKSHOT si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

a) UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului www.trickshot.ro.

Nu utilizati website-ul in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de TRICKSHOT. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre, ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator. Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acesta, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare. Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul www.trickshot.ro da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor sai legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor Grupului TRICKSHOT este interzisă.

b) RESPONSABILITATE

Grupul TRICKSHOT face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul acestuia. Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini.

Cu toate acestea, Grupul TRICKSHOT va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

  • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul www.trickshot.ro si produsele care vor fi comandate;
  • Disponibilitatea website-ului www.trickshot.ro sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi;
  • Compatibilitatea website-ului www.trickshot.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;
  • Utilizarea si navigarea website-ului se face pe raspunderea utilizatorilor. Astfel, utilizand acest website sunteti de acord ca grupul TRICKSHOT nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul/ telefonul dvs., sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

IV. UTILIZAREA PLATFORMEI DE COMENZI ONLINE A PRODUSELOR DE RESTAURANT ȘI BAR ÎN INCINTA RESTAURANTELOR TRICKSHOT

Modalitatea de a efectua comenzile de mâncare și băuturi in cadrul locațiilor se face pe baza  scanării unui cod QR pus la dispoziție în restaurantele TRICKSHOT.

Restaurantele TRICKSHOT pun la dispozitia oaspeților o platforma online prin care acestia vor putea plasa o comanda a produselor din meniul restaurantelor, pe care le vor servi in incinta acestora.

Utilizatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasareacomenzii.

V. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Restaurantele din grupul TRICKSHOT isi stabilesc singure regulamentele promotiilor si ale ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta oaspetilor prin intermediul website-ului, al aplicatiei TRICKSHOT, prin email, newsletter, sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulamentele comunicate, grupul TRICKSHOT rezervându-și dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

VI. MODIFICARI

Grupul TRICKSHOT isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza sau intrerupe operarea website-ului www.trickshot.ro sau al oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila.

Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp, fara a notifica in prealabil despre aceste modificari.

VII. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre Grupul TRICKSHOT si oaspetii restaurantelor TRICKSHOT va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii oaspetele isi asuma in totalitate aceste riscuri.

VIII. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau invalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

Ultima actualizare: 08.10.2024