Events

EVENTS AT TRICKSHOT

Locațiile noastre se adaptează oricăror cerințe de eveniment, echipa noastră având know-how-ul necesar pentru a concepe și a pregăti o gamă diversă de preparate în funcție de public și moment al zilei.

EVENIMENTE PRIVATE

Fiecare zonă Trickshot permite înglobarea set-up-ului de eveniment astfel încât tu și invitații să vă bucurați atât de confort, cât și de atenția staff-ului nostru.

În plus, puteți vedea și exersa tips & tricks pentru jocurile de bowling și biliard cu ajutorul instructorilor profesioniști, care pot contribui la organizarea evenimentului tău prin intermediul unor campionate și întreceri sportive.

CORPORATE EVENTS

Companiile ne consideră destinația ideală pentru găzduirea evenimentelor de tip 360°, fie că este momentul unei ieșiri după job, un workshop sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling sau a meselor de biliard – echipa este reunită și condusă doar de sloganul Trickshot – Eat. Play. Enjoy.

Împreună cu event managerul dedicat, puteți să planificați un program și un meniu complet indiferent de momentul zilei – dimineața, după-amiaza sau seara, fiind flexibili în ceea ce privește înglobarea set-up-ului dorit.

KIDS PARTIES

Indiferent de vârsta copilului tău, la Trickshot puteți organiza aniversări tematice, petreceri cu animatori sau personaje și se pot desfășura competiții sportive cu ajutorul unui moderator, în funcție de preferințe.

Pachetele kids friendly echilibrate conțin preparate delicioase și sănătoase, de la mult râvniții mini burgeri făcuți în casă, până la pizza napoletană cu dospire lentă de 48 ore, coaptă ulterior în cuptor pe lemne. Pentru doza de energie și gust punem la dispoziție Vitamin Barul compus din fresh-uri proaspăt stoarse, iar distracția e completă cu șampanie pentru copii.

Make a reservation by phone or via the form, whichever is easier for you. We are waiting for you to visit!
    Care este rezultatului calculului: 4 x 1

    trickshot_logo_locatie_promenada_white
    trickshot_logo_locatie_megamall_white
    trickshot_logo_locatie_afibrasov_white

    Locations