UN COCKTAIL CUMPĂRAT = UN COPAC PLANTAT

UN COCKTAIL CUMPĂRAT = UN COPAC PLANTAT

Let’s play an important role in greening the nature and enjoy a better world together

Claudiu Văcăruș, Beverage Manager în cadrul restaurantelor din grupul TRICKSHOT este câștigătorul titlului de “Cel mai bun barman din România”, din cadrul Finalei competiției Diageo World Class, care s-a desfășurat în urmă cu puțin timp la București.

Claudiu va reprezenta România la Finala Mondială din Brazilia, care va avea loc în São Paulo, acolo unde va concura alături de alți 50 caștigători din alte țări, ai aceleiași competiții.

 

Una dintre probele concursului este reprezentată de acest proiect, prin care ne propunem să susținem acțiunile de plantare a copacilor de către asociația „Plantăm fapte bune in România”, prin redirecționarea sumei de 20 lei din valoarea fiecarui cocktail pe care tu îl achiziționezi.

 

Diageo World Class este cea mai complexă competiție de bar din lume, în cadrul căreia barmanii trebuie să treacă prin numeroase probe eliminatorii în care își arată măiestria, talentul și creativitatea în a match-ui perfect tehnica preparării băuturilor cu atenția asupra alegerii ingredientelor, ținând cont de sustenabilitatea acestora și nu numai.

Foarte importante sunt, de asemenea, accentul și viziunea asupra integrării comunității în conceptele propuse și modalitatea prin care fiecare concurent înțelege să evidențieze impactul și relevanța acestora.