Siguranta
#safeDINING la TRICKSHOT
Punem mare preț pe siguranța echipei și oaspeților noștri.
Ne mândrim cu faptul că procedurile noastre de igienizare a personalului și a spațiului au fost extrem de stricte încă dinainte de apariția pandemiei generată de virusul SARS COV-2, dar au fost intensificate începând cu luna martie 2020, după cum urmează:
SPAȚIU
- Am reconfigurat așezarea meselor și păstrăm distanța dintre scaune conform normelor impuse de autorități
- Dezinfectăm mesele și scaunele din locații cu soluții speciale, adaptate noilor circumstanțe medicale
- Meniul este disponibil online, în format electronic, pentru a evita contactul cu meniul fizic
- Avem zone speciale unde am amplasat dispensere cu dezinfectant, cu acces nelimitat pentru oaspeți și membrii staff-ului
- Am intensificat frecvența circuitului complet de igienizare și curățenie
PERSONAL
- Toți angajații companiei sunt vaccinați împotriva virusului Sars Cov-2
- Toți angajații operaționali poartă măști de unică folosință, pe care le schimbă de fiecare dată când este nevoie, dar nu mai rar de o oră
- Toți angajații au acces nelimitat la gel dezinfectant și au obligația să se dezinfecteze înainte de orice interacțiune cu oaspeții sau livrarea preparatelor
- Ca și înainte, uniformele staff-ului sunt curățate și igienizate după fiecare purtare și păstrate în deplină siguranță
PREPARARE ȘI SERVIRE
- Dezinfectăm tacâmurile, vesela și vesela mare de bucătărie și bar cu substanțe biocide, în mașini de spălat profesionale, de ultimă generație, care au programe speciale de dezinfectare
- Tacâmurile și vesela folosite sunt depozitate în zone special amenajate, care nu interacționează cu restul operațiunilor
- Igienizarea spațiului de gătire și a echipamentelor se face după fiecare tură, cu produse biocide.