Petreceri pentru copiiOrganizăm SUPER petreceri tematice pentru copii sau îi putem serba pe micuţi într-un cadru vast şi adecvat. De asemenea, organizăm ateliere de creaţie şi dezvoltare a personalităţii copilului, prezentări de modă, aniversări de grădiniţe/şcoli şi multe altele.

In functie de varsta si sezon, le punem la dispozitie fie locul de joaca de pe terasa noastra, fie zona de entertainment (bowling, biliard, darts) unde se pot distra in voie si pot organiza competitii sportive.

Ofertele pentru copii sunt alcatuite din meniuri cu adevarat delicioase, pornind de la delicioasa pizza, pentru care cei mici ar opta in fiecare zi, pana la burgerii pregatiti special pentru petrecerile lor.

Lasă-i să zburde pe cei mici şi să-şi consume energia la TrickSHOT!

MeniuRezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonEvenimente:      
0755 056 558


EmailEvenimente: office@trickshot.ro