Evenimente personalizateNe plac provocările așa că te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești!

Echipa noastră de organizare evenimente îți vine în ajutor cu tot pachetul de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei zile de naștere sau chiar a unei petreceri supriză. Modul de împărțire a spațiului ne permite să te așezăm în propriul tău restaurant sau club de bowling, biliard și darts.

Fiecare dintre zonele trickSHOT permite înglobarea set-up-ului de eveniment. În plus, iti putem pune la dispozitie instructori profesioniști care se alătură invitaților pentru a organiza tot felul de campionate și întreceri. Petrecerile de copii sunt o altă specialitate cu care ne mândrim!

Mai mult

Evenimente corporateȘtim să ne transformăm în destinația ideală pentru compania ta, fie că este momentul unei petreceri sau un team-building gândit în jurul pistelor de bowling, a meselor de biliard sau în fața țintelor de darts.

Alături de echipa de evenimente, putem să planificăm un program complet de dimineață până seara, inclusiv meniuri diferite în funcție de momentul zilei.

Locatia se preteaza oricarui tip de eveniment, suntem flexibili cand vine vorba de inglobarea set-up-ului dorit sau decorului specific evenimentelor cu tematica.

Mai mult

Planifica online evenimentul tau aici

Petreceri pentru copiiOrganizăm SUPER petreceri tematice pentru copii sau îi putem serba pe micuţi într-un cadru vast şi adecvat. De asemenea, organizăm ateliere de creaţie şi dezvoltare a personalităţii copilului, prezentări de modă, aniversări de grădiniţe/şcoli şi multe altele.

In functie de varsta si sezon, le punem la dispozitie fie locul de joaca de pe terasa noastra, fie zona de entertainment (bowling, biliard, darts) unde se pot distra in voie si pot organiza competitii sportive.

Ofertele pentru copii sunt alcatuite din meniuri cu adevarat delicioase, pornind de la delicioasa pizza, pentru care cei mici ar opta in fiecare zi, pana la burgerii pregatiti special pentru petrecerile lor.

Lasă-i să zburde pe cei mici şi să-şi consume energia la TrickSHOT!

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonEvenimente:      
0755 056 558


EmailEvenimente: office@trickshot.ro