Evenimente personalizateNe plac provocările așa că te așteptăm să ne pui la încercare cu planurile evenimentului pe care ți-l dorești!

Echipa noastră de organizare evenimente îți vine în ajutor cu tot pachetul de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei zile de naștere sau chiar a unei petreceri supriză. Modul de împărțire a spațiului ne permite să te așezăm în propriul tău restaurant sau club de bowling, biliard și darts.

Fiecare dintre zonele trickSHOT permite înglobarea set-up-ului de eveniment. În plus, iti putem pune la dispozitie instructori profesioniști care se alătură invitaților pentru a organiza tot felul de campionate și întreceri. Petrecerile de copii sunt o altă specialitate cu care ne mândrim!

MeniuRezervari online

Card de membru
Card de membru - TrickSHOT Promenada

Bine ai venit in Clubul TrickSHOT!

TrickSHOT recompensează fidelitatea clienților care descoperă destinația preferată pentru bowling dar și pentru o friptură de vită gătită pe cărbuni, un espresso italian autentic sau pentru un brunch de duminică cu familia. Sistemul nostru răsplătește cu bonusuri de până la 20% toți clienții care ne aleg pentru petrecerea timpului liber!

Primesti 20% din valoarea consumatiei bonus pe card pentru biliard, bowling sau darts si 10% bonus pentru orice alta consumatie de la restaurant, bar sau proshop...

Mai mult
Abonarea a reusit!

ProgramZilnic: 10:00 - 2:00


TelefonEvenimente:      
0755 056 558


EmailEvenimente: office@trickshot.ro